Disz íz London

Egy tanulni vágyó hazánkfia kalandjai a távoli Londonban. Élettapasztalatok és pénzszerzési kísérletek a WC-tisztítástól a vibrátorok raktározásáig...

Mostanában

Utolsó kommentek

  • joco78: @amarramerre: tavolazsiatol.blog.hu :) (2013.01.21. 02:43) Nem félsz attól?
  • amarramerre: @joco78: nagyszerű :) remélem, nekünk is összejön előbb-utóbb egy hasonló utazás...addig is lássa... (2012.01.13. 21:01) Nem félsz attól?
  • joco78: @amarramerre: Köszi az érdeklődést. Amint látod, a londoni írások egy kissé elapadtak, - mostanság... (2012.01.13. 18:01) Nem félsz attól?
  • amarramerre: dejó :) szívesen olvasnék még...a keleti utakról nincsen blog? (2012.01.13. 16:12) Nem félsz attól?
  • joco78: @Mr.sebi: Hmmm... Hát igen, asszem épp ezért írtam le ezt a párbeszédet. Ha csak annyi lenne a lén... (2011.10.05. 09:46) Nem félsz attól?
  • Utolsó 20

Őket olvasom

Visszatérés

2008.01.13. 23:30 joco78

Bő két hét hazai karácsonyozás után sikeresen visszatértem Londonba.

Persze nem sikerült minden barátot és ismerőst végiglátogatnom, habár eleve elhatároztam, hogy ez a két hét kizárólag a családé és a pihenésé. És mindenek előtt Orsikáé.
A pihenésből nem sok valósult meg (azért valami csak-csak), a tervbe nem vett barátok látogatásából meg még annyi se. Számítógépes és internetes elvonókúrának minden esetre jó volt, arról nem beszélve, hogy az otthoni tévéket se tudtam nézni, így legalább az agysejtejeim tudtak regenerálódni.

Itt gyakorlatilag minden onnan folytatódik, ahol abbahagytam. A Peter Jonesnál otthagyott kukás állásomba visszavártak, hiába mondtam az ügynökségnél, hogy most már váltani szeretnék. Az Extraman azt mondta, hogy jó-jó-oké, csak várjak még egy-két hetet, amíg találnak nekem másik helyet. Átmenetileg valami olyasmit keresnék, ami fizikálisan nem ennyire megterhelő, bár amikor benne vagyok, akkor ez se tűnik annyira vészesnek.
Egy hét már letelt, egyelőre még minden a régiben.

Közben elkezdtem végre a régen tervezett nyelvtanfolyamot. De erről majd egy külön bejegyzésben bővebben...

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindi 2008.01.14. 15:54:53

Hát üdvözletem! Minket se látogattál meg, bár a szándék megvolt, az is vmi...

Remélem újult erővel és nagy energiával veted bele magad az angol "közéletbe"! Sok sikert!

Rókalány 2008.01.14. 19:53:42

Mi viszont talàlkoztunk. Aminek bizony komoly következményei vannak...
Keltoum mégsem szerette volna megnézni a Tûz harcàt, merthogy az olyan rémisztôs. Es a néni is csùnyàn van kifesteve, nem, mint ô. Es biztosan van benne egy olyan àllat, aminek naaagy fogai vannak és amitôl majd hogy meg fog ilyedni.
Viszont mégsem lezàrt a dolog, mert kijelentette, hogy VELED viszont meg akarja nézni. Hàt, beszéljétek meg!... Eljen a filmklub!

joco78 · http://tavolazsiatol.blog.hu 2008.01.15. 00:03:58

Na jó, akkor majd valamikor közösen megtekintjük a Tűz háborúját. Kéz a kézben. Egyébként tényleg van benne egy olyan naaaagy fogú állat, sőt kettő is. Van ugye a mamut, de az már annyira örret, hogy a hamut is mamutnak mondja, meg van ugye a kardfogú tigrincs, ami úgy csinál, hogy grrr és nagyon megesz.
süti beállítások módosítása