Disz íz London

Egy tanulni vágyó hazánkfia kalandjai a távoli Londonban. Élettapasztalatok és pénzszerzési kísérletek a WC-tisztítástól a vibrátorok raktározásáig...

Mostanában

Utolsó kommentek

  • joco78: @amarramerre: tavolazsiatol.blog.hu :) (2013.01.21. 02:43) Nem félsz attól?
  • amarramerre: @joco78: nagyszerű :) remélem, nekünk is összejön előbb-utóbb egy hasonló utazás...addig is lássa... (2012.01.13. 21:01) Nem félsz attól?
  • joco78: @amarramerre: Köszi az érdeklődést. Amint látod, a londoni írások egy kissé elapadtak, - mostanság... (2012.01.13. 18:01) Nem félsz attól?
  • amarramerre: dejó :) szívesen olvasnék még...a keleti utakról nincsen blog? (2012.01.13. 16:12) Nem félsz attól?
  • joco78: @Mr.sebi: Hmmm... Hát igen, asszem épp ezért írtam le ezt a párbeszédet. Ha csak annyi lenne a lén... (2011.10.05. 09:46) Nem félsz attól?
  • Utolsó 20

Őket olvasom

Vér és pezsgő

2007.11.16. 00:36 joco78

Végre megérkezett a fotóskönyv, amit Bea kap tőlem karácsonyra. Életrajzi mű Robert Caparól (született:Friedmann Endre) a magyar származású és világhírű fotósról, ami persze magyarul még nem jelent meg.

Bea Dániában rátalált az Amazon angol oldalán, és a rendelést továbbította nekem, mégiscsak könnyebb nekem innen Londonból.
A csomag két hét után meg is érkezett (igaz, 2-3 nap volt feltüntetve), és valóban azt a használt, de jó állapotban lévő könyvet tartalmazta, amit a leírás ígért. A csomag egy chicagoi antikváriumból érkezett, még az ára is rá volt matricázva, értelemszerűen dollárban. Alatta viszont a könyv eredeti borítóján ott van az ára angol fontban.

Akkor ez most egy olyan könyv, amit Angliában Amerikából rendeltem (bár annak idején itt Angliában nyomtatták) és viszem haza Magyarországra, hogy majd odaadjam a Dániában élő Beának. Világos nem?

Már ha tényleg odaadom neki.
Belelapoztam és nagyon megtetszett. Bár az angolom még nem elég jó, hogy hosszabb lélegzetű műveket is olvassak, de épp itt az ideje elkezdeni.

Tényleg, nem fordítaná le valaki, hogy az otthoniakhoz is eljusson?

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bea · http://www.helsingortales.blogspot.com 2007.11.16. 07:36:58

megigerem, hogy leforditom. de tenyleg. csak nagyon kerlek, tenyleg tenyleg ad majd ide. egesz Daniaban nem lehet angoul megvenni.... :_( es en ugy de ugy szeretnem.... es tenyleg leforditom, es feldobom a netre. terjeden az ige. Friedman Endre a legnagyobb... szoval?
süti beállítások módosítása